Start Presentation
Kontakt
Föredrag
seminarier
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Resor – privatpersonner

älkommen t

upplevese

På mina resor ska du må bra till kropp och själ! Välkommen önskar Karin

Karin Roosvall, Endorfinen ordnar ett par resor/kurser per år och ibland även någon helg i Sverige. Alla resor har inslag av hälsa, inspiration och välbefinnande. Alltid med Qigong, Yoga, avspänning eller Pilates. Övningar, diskussioner föredrag runt hälsa och livet. Resorna/kurserna har varit förlagda i Spanien; Mallorca (23 ggr) Gran Canaria, Fuerteventura, och i Nerja. Också i Italien, Portugal och nu i även Kroatien och Sloveninen. Weekendresor till lite olika platser i Sverige. Vi har även haft flera Målarkurser i Vedic Art Mallorca, Madeira och i Stockholm. Deltagarna kommer tillbaka gång på gång – några har varit med 10-11 gånger

 

Malta 1-5 oktober 2017

Följ med och upptäck vackra och historiska Malta!
En fin bonus; en heldag på exotiska systerön Gozo. Vi rör vi oss – tränar, upptäcker, promenerar och umgås. Självklart finns tid för avkoppling och bara vara
Det finns mycket att se på Malta med omnejd för den som vill. Överallt finns lämnar av medeltiden, t.ex gamla medeltida huvudstaden Mdina. Ön Gozo har vi vi valt att göra en heldagsutflykt till, bara vi. Efter en båttur åker vi buss över den vackra ön, stannar på en välrenommerad restaurang. Där äter vi en härlig trerätterslunch med gott vin därtill.

Vi har totalt fem-sex sköna träningspass av Qiong och ChiYoPi i vacker yogalokal med utsikt över havet. Träningsformerna är enkla men effektiva för kropp och själ. ChiYoPI är en unik sammansättning av Qigong, Yoga, Pilates och avslappning. Vi tränar morgon och sen eftermiddag. Christina Lesley, massage och SPAterapheut, följer med och tar hand om oss.

Hotellet som är lagom stort, ligger precis vi havet och har både inomhus och utomhuspool. Fina rum och trevlig Topfloor med sällskapsutrymmen – och utsikt över Medelhavet. Våra rum är fina med balkong och havsutsikt. Gratis WiFi. Frukost, middagar med dryck/vin ingår alla dagar. Välkomstlunch med dryck/vin och 3-rätters utflyktslunch med dryck/vin på välrenommerad restaurang

De första fyra som bokar sig får en behandling av Christina. Följ med, tror inte ni ångrar er! Välkomna! Klicka och läs mera här i PDF

***************************

Andalusien, södra Spanien. Vinter - brrrr – res med oss hitta sommaren och dig själv!
Få lite ”feelgood” 13-20 mars 2018

Vill fina Vinuela, Andalusien i södra Spanien. Uppe i bergen vid en stor vacker reservoarsjö.

Stärk kropp och själ! Gemenskap och glädje! Träffa nya (eller gamla) vänner. Delta i våra workshops om kropp och själ, träna ChiBall -se under ChiBallrubrik- och Qigong varje dag. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Vår träning och våra teman är tänka att att stärka kropp och själ; harmoni, avspänning och mera njuta via Mindfulness 7 attityder.

La Vinuela är ett ****hotell med endast 37 rum som fått pris för bästa lanthotell. Det är omgivet av trädgårdar, pooler och har en vacker utsikt över sjön. Har ett fint SPA. Vi promenerar, gör ett par utflykter; vandring en dag med en kunnig guide och äter en delikat picknick med underbar utsikt. Vi åker till havet och besöker fina Nerja. Kanske en vinrprovning. Klicka här för PDF och se boka fortrabatt. Varmt välkomna!

***************************

Vi har nästan alltid med en massör (eller har tillgång till massage). När vi är på Mallorca anlitar vi gärna Fredric Cederlund som guide. Han är så proffsig, underhållande och kan sitt Mallorca efter att ha bott där i 13 år. Resorna arrangeras av oftast av BL Travel InShape Travel och Ving.
Vem som helst kan följa med på resorna och flera deltagare kommer från 1,6 miljonerklubben. Det är en klubb som drivs av Alexandra Charles och fokuserar på kvinnors hälsa och forskning runt detta. Anmäl dig gärna som medlem till 1,6 klubben.

 

Se flera bilder och läs vad deltagare tycker om resorna:
Mallorca, en vecka i Puerto Soller
Cas Bernats, kortvecka på Mallorca
Italien och Gran Canaria
"Lite i allmänhet"

 

Privatpersoner och även företag

Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder

kapstaden

 

 

webdesign: effektivdata