Start Presentation
Kontakt
Föredrag
seminarier
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Resor – privatpersonner

älkommen t

upplevese

På mina resor ska du må bra till kropp och själ! Välkommen önskar Karin

Karin Roosvall, Endorfinen ordnar ett par resor/kurser per år och ibland även någon helg i Sverige. Alla resor har inslag av hälsa, inspiration och välbefinnande. Alltid med Qigong, Yoga, avspänning eller Pilates. Övningar, diskussioner föredrag runt hälsa och livet. Resorna/kurserna har varit förlagda i Spanien; Mallorca (23 ggr) Gran Canaria, Fuerteventura, och i Nerja. Också i Italien, Portugal och nu i även Kroatien och Sloveninen. Weekendresor till lite olika platser i Sverige. Vi har även haft flera Målarkurser i Vedic Art Mallorca, Madeira och i Stockholm. Deltagarna kommer tillbaka gång på gång – några har varit med 10-11 gånger

Andalusien, södra Spanien. Vinter - brrrr – res med oss hitta sommaren och dig själv!
Få lite ”feelgood” 13-20 mars 2018

Vill fina Vinuela, Andalusien i södra Spanien. Uppe i bergen vid en stor vacker reservoarsjö.

Stärk kropp och själ! Gemenskap och glädje! Träffa nya (eller gamla) vänner. Delta i våra workshops om kropp och själ, träna ChiBall -se under ChiBallrubrik- och Qigong varje dag. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Vår träning och våra teman är tänka att att stärka kropp och själ; harmoni, avspänning och mera njuta via Mindfulness 7 attityder.

La Vinuela är ett ****hotell med endast 37 rum som fått pris för bästa lanthotell. Det är omgivet av trädgårdar, pooler och har en vacker utsikt över sjön. Har ett fint SPA. Vi promenerar, gör ett par utflykter; vandring en dag med en kunnig guide och äter en delikat picknick med underbar utsikt. Vi åker till havet och besöker fina Nerja. Kanske en vinrprovning. Klicka här för PDF . Varmt välkomna!

Gröna sköna Skiathos i Grekiska övärlden
30 september – 7 oktober.

Skiathos ligger i Egeiska havet, öster om det grekiska fastlandet. Här upplever du en underbart vacker natur med många olivlundar, fruktträd och härliga stränder. Med tanke på den fina naturen var det inte konstigt att flera scener ur musikalfilmen Mamma Mia spelades in här.

Nästan alla stränder är kantade av grönska, vilket ger en skön svalka. Vid många av dem finns också enklare serveringar. Bäst av alla är Koukounaries (där vi bor!) på sydvästkusten, ansedd som en av Europas främsta stränder, med ljuvlig sand kantad av pinjeträd. En kortare busstur tar oss in till den fina lilla huvudstaden Skiathos. Hotellet Skiathos Palace ligger på en liten höjd med strålande utsikt över havet och 200 m från stranden. Vi kommer att göra en heldagsutflykt på havet med flera strandstopp och kulturella inslag. Lättare vinprovning av Greklands viner.

Vi kommer att ha lite mera fokus på lättare träning (som i Kroatien) ChiYoPi på morgonen = Chiövningar/Yoga/Pilates, powerwalks, promenader, prova jogga lite lätt med Christina och gå lagom med mig. Träna med gummiband och ta med hem sedan. Qigongpass på sen em. Vandra, åka på ö/havsutflykt med flera ö-stopp. Åka till lilla staden Skiathos. Vila och sola på en av Europas finaste stränder, äta god mat, prata, umgås, skratta. Helpension. Liten kostnad för enkelrumstillägg! .

Fyra första som bokar får gratis massage, fyra nästa får en hudvårdsprodukt. Begränsat antal deltagare. Resan är öppen för alla! Anmälan senast 10 april.
Klicka här för mera info!

***************************

Vi har nästan alltid med en massör (eller har tillgång till massage). När vi är på Mallorca anlitar vi gärna Fredric Cederlund som guide. Han är så proffsig, underhållande och kan sitt Mallorca efter att ha bott där i 13 år. Resorna arrangeras av oftast av BL Travel InShape Travel och Ving.
Vem som helst kan följa med på resorna och flera deltagare kommer från 1,6 miljonerklubben. Det är en klubb som drivs av Alexandra Charles och fokuserar på kvinnors hälsa och forskning runt detta. Anmäl dig gärna som medlem till 1,6 klubben.

 

Se flera bilder och läs vad deltagare tycker om resorna:
Mallorca, en vecka i Puerto Soller
Cas Bernats, kortvecka på Mallorca
Italien och Gran Canaria
"Lite i allmänhet"

 

Privatpersoner och även företag

Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder

kapstaden

 

 

webdesign: effektivdata