Start Presentation
Kontakt
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Resor – privatpersonner

upplevese

På mina resor ska du må bra till kropp och själ! Välkommen önskar Karin

Jag, Karin Roosvall, Endorfinen ordnar ett par resor/kurser per år och ibland även någon helg i Sverige. Alla resor har inslag av hälsa, inspiration och välbefinnande. Alltid med Qigong, ChiBall, ChiYoPi, avspänning eller Pilates. Övningar, diskussioner föredrag runt hälsa och livet. Ofta lite mera ”kroppstema”/styrkeövningar på hösten och annat mera ”själentema” på våren. Ofta lägger jag in en vinprovning. På hösten har jag med mig min kära vän och kollega Christina Lesley. Hon är en mycket duktig massage och SPA-terapeft. På vintern/vårens resa följer någon med som är bra på det temat vi har då.

Resorna/kurserna har varit förlagda i Spanien; Mallorca (23 ggr) Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura och i Nerja. Också i Italien, Portugal (Madeira flera gånger och snart Albufeira). Kroatien och Grekland. Weekendresor till lite olika platser i Sverige. Vi har även haft flera Målarkurser i Vedic ArtMallorca, Madeira och i Stockholm. Deltagarna kommer tillbaka gång på gång – flera har varit med 8-11 gånger på våra resor.

Vi har väldigt trevligt på resorna, skrattar mycket men pratar också allvar. Vi har alltid gemensamma middagar så ingen blir utanför. Och du deltar i det du vill – du är med för din egen skull och bestämmer själv!

Kommande resmål Costa Tropical våren -19, se annons längre ner Champange, kombo med drycken Champagne, kultur och aktiviteter. September -19. Albufeira troligen nästa höst. Framöver (höst -20) ett återseende av Mallorca med vårt kära Puerto Soller. Kanske blir det också Sardinien och Sicilien.

Välkommen till sköna upplevelse och träningsdagar för kropp och själ på Gotland! Början i Visby och sedan sydöstra sidan... 21/22-25 september 2019

Kom och upplev ”mitt Gotland”.  

Det är ju en fantastisk ö som har nästan allt. 

 Vi börjar med ett dygn i historiska Visby den 21/9. Vi tar er på en härlig promenad runt i Visby; Almedalen, Botaniska trädgården, Domkyrkan och fina små gränder med rosen klädda fina gamla hus.  Kanske tar vi en paus och äter en Guteglass. Vi äter i middag i Visby och sover på hotell. Du som vill ansluta på söndagen gör det.    

På sydöstra sidan bor vi i Villa Alskog, ett fint gammalt kalkstenshus från slutet av 1800-talet. Det är en nyrenoverad trivam prästgård som ligger vackert på en kulle med ett cafe’ och liten shop med produkter från Gotland. Det finns även ett härligt bubbelbad att tillgå.   

Där på sydöstra sidan av ön gör vi utflykter med promenader, långa och korta. Utmed havet för det mesta. Besök på en kvinnlig hantverksaffär med massor av trevligt, hos konstnär som har en fin konstutställning och även gammal museiegård. Och Ethelhems krukmakeri – Gotlands äldsta.

På morgon och kväll mjuktränar vi kropp och själ. ChiYoPi (Qigong, Yoga och Pilates) och vanlig Qigong och stretch på em. Massage eller annan behandling till  extra bra priser erbjuder Christina Lesley som också har sitt fritidshus här på Gotland.     

NI två som bokar först får en behandling av Christina värde 400 kr    

Klicka här för utförlig info (PDF), och här för kortare info (PDF)

För Kropp & Själ till Porto Bay Falésia
Välkommen till den dramatiska och vackra Algarvekusten i Portugal!

Antal dagar: 8 | Avresa: 19/10 2019 | Hemkomst: 26/10 2019

Förläng sommaren och följ med på en härlig resa till Algarve i södra Portugal. Här brukar det vara underbart i oktober, som en skön svensk solig sommar med varma dagar och svala nätter och badbart hav. Veckan fylls med ChiYoPi (Qigong Yoga Pilates avspänning), Qigong pass, träning med gummiband, promenader med olika intensitet och workshops med föredrag/ diskussioner. Dagarna avslutas med gemensamma middagar. Passen kan alla vara med på - du deltar i det du vill.

Vårt tema i höst är att ha en bra och stark hållning som bär oss genom livet därför tränar vi bålen, dvs mage och rygg lite extra, men självklart ben och armar som hjälper oss med styrka och balans. Vi använder oss av gummiband och den egna kroppen. Det är viktigt med smidighet – till det har vi Qigongen. Och även ChiYoPi – se ovan, för effektiv bålträning, fokusering och avspänning. Vi får också tid för vila, eftertanke och bara vara. Och självklart skratt och gemenskap. På begäran kan vi ha en vinprovning med goda portugisiska viner. Det finns flera aktiviteter, bla boule och tennis.

Vi bor på Porto Bay Falésia, ett trevligt hotell som har ett mycket vackert läge med strålande utsikt över den långsträckta Falésia-stranden, ca 7 km väster om Albufeira. Hotellet ligger på en höjd utmed havet och en fantastisk utsikt över havet. Den härliga sandstranden nås genom en promenad i en ravin som via träbroar och trappor leder dig fram till havet.

Fyra första som bokar får gratis massage, fyra nästa får en hudvårdsprodukt. Begränsat antal deltagare. Resan är öppen för alla! Anmälan senast 10 april.

Kliclka här för en kort annons och faktauppgifter.

Eller klicka på länk till resbyrån med utförlig info, fina foton och ev anmälan www.bigtravel.se

 

Kallt, halt och snöstorm? Följ med till Corralejo på soliga Fuerteventura! För Kropp och själ! 28/1- 4/2 – 20.

Denna gång bor vi vid havet på en fint hotell med pool, Spa och trädgård. Välkommen till härliga Hotel Barcelo Corralejo Bay som ligger i fiskeläget/ministaden Corralejo. Dit du ska resa om du längtar efter ett idylliskt semestermål där havet bokstavligen talat finns runt knuten.

Stärk kropp och själ! Gemenskap och glädje! Träffa nya (eller gamla) vänner.
Delta i våra workshops om kropp och själ, träna ChiBall -se under ChiBallrubrik- och Qigong varje dag. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Tillåter vädret så har vi våra träningspass på gräsmattan.

Vårt tema är att ha en bra och stark hållning som bär oss genom livet därför tränar vi bålen, dvs mage och rygg lite extra, men självklart ben och armar som hjälper oss med styrka och balans. Vi använder oss av gummiband och den egna kroppen. Det är viktigt med smidighet – till det har vi Qigongen. Och även ChiYoPi – se ovan, för effektiv bålträning, fokusering och avspänning. Vi får också tid för vila, eftertanke och bara vara. Och självklart skratt och gemenskap. På begäran kan vi ha en vinprovning. Allt på ett lättsamt sätt. Som alltid, Du är med på det Du vill. Vi gör en heldagsutflykt runt ön med trevliga inslag. Promenerar, vandrar, umgås och slappnar av.

Hotellet erbjuder också tränings och aktivtetstillfällen som t.ex: Pilates, dans och vattengympa.

På morgnarna kan man se fiskebåtarna komma in med nattens fångst från Atlanten, och på kvällen trängs samma fångst på menyerna i någon av de små restaurangerna i Corralejos gränder. Stadens äldre delar har låga hus, smala gränder, ett litet torg och en trevlig liten hamn där många samlas framåt eftermiddagen och kvällen. Här ligger många av Corralejos restauranger.

I Corralejo finns också gott om butiker med både designerkläder och andra modeartiklar. Detta vet jag att många har frågat efter, att ha nära till både shopping och restauranger.

De fyra första som bokar sig får en behandling av Christina Lesley, vår omtyckta massage och hudterapeuth som följer med.

Denna resa bokar ni först till mig på mail: karin@endorfinen.se alt ring om du undrar över något 073-993 5727 . Ving är teknisk arrangör och till dem mailar jag/du anmälan vidare senare. Klicka här för en kortare annons

 

***************************

Vi har ofta med en massör (eller har tillgång till massage). Resorna arrangeras numera av Big Travel och Champagneresan av Vinupplevelser. Vem som helst kan följa med på resorna och många deltagare kommer från 1,6 miljonerklubben. Det är en klubb som drivs av Alexandra Charles och fokuserar på kvinnors hälsa och forskning runt detta. Anmäl dig gärna som medlem till 1,6 klubben.

 

Se flera bilder och läs vad deltagare tycker om resorna:
Mallorca, en vecka i Puerto Soller
Cas Bernats, kortvecka på Mallorca
Italien och Gran Canaria
"Lite i allmänhet"

 

Privatpersoner och även företag

Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder

kapstaden

 

 

webdesign: effektivdata